Fantàstica acollida i participació a la 22a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i la 3a Cursa Popular de 10Km del CN Olot.

Fantàstica acollida i participació a la 22a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i la 3a Cursa Popular de 10Km del CN Olot.

Olot, 24 d’abril de 2016.

Fantàstica acollida i participació a la 22a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i la 3a Cursa Popular de 10 KM del CN Olot.

Assolint un nou rècord de participació, més de 800 atletes han pres part en l’edició d’enguany d’aquestes dues curses tan consolidades dins el calendari de casa nostra organitzades pel Club Natació Olot, 607 corredors s’han inscrit a la Mitja Marató i més de 220 han participat en la Cursa Popular de 10 Km.

Amb una temperatura ideal i un sol radiant, a les 10 del matí en punt s’ha donat el tret de sortida a les dues curses,

El ja conegut i fantàstic recorregut, la bona organització, el paisatge únic i els originals regals als finishers (un pernil pels de la Mitja i un lot d’embotits pels de la Popular) fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels grans atletes.

La primera posició de la 22a Mitja Marató en categoria masculina ha estat per Gabriel Crosas (l’Esportiu – Torelló) amb un temps final d’1:12:38 i en categoria femenina la vencedora ha estatSonia Bassas (Independent) amb un temps d’1:32:38. També cal destacar els resultats d’enJordi Roura (CN Olot), en 4a posició dins la classificació general amb un temps d’1:16:05.

Pel que fa a la 3a Cursa Popular de 10 Km, el guanyador en categoria masculina ha estatDavid Gubau (Independent) amb un temps de 0:34:13 i en general femenina, Judit Bohils (Independent)que ha fet un temps de 0:41:26.

L’organització ha estat perfecta i tot s’ha desenvolupat dins els temps establerts, oferint a atletes i espectadors les màximes comoditats i atencions, com és de costum en els darrers anys, s’ha posat a disposició dels atletes una carpa amb refrigeris, accés a dutxes, lavabos, i l’esperada zona de massatges que un altre cop ha anat a càrrec del centre Escuela Internacional de Masaje Integrativo, on s’ha ofert als corredors un merescut massatge recuperador que tothom ha agraït molt.

A la cerimònia de lliurament de trofeus hi han participat nombroses autoritats a les quals l’organització vol agrair la seva implicació, en representació de l’Ajuntament d’Olot hi ha participat la Mar Roca, regidora de joventut i esports, també agrair la presència del representant territorial de l’esport a Girona, Josep Pujols, el president del Consell esportiu de la Garrotxa, en Josep M. Fabrego, el president del CN Olot, Gaspar Senis, la seva vicepresidenta, Gemma Soy i el delegat d’atletisme del club, en Joan Domènech.

Agrair a tots els participants, al gran nombre de voluntaris que han participat, treballadors del CN Olot, empreses col·laboradores, mitjans de comunicació, així com un agraïment especial a l’Ajuntament d’Olot, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Creu Roja, Protecció Civil i resta i d’entitats col·laboradores per l’esforç que demostren any rere any per consolidar aquestes dues cites esportives, moltes gràcies a tots!

Fotografies de les arribades clicant aqui

Font: Club Natació Olot