Inscripcions obertes a la 38a Cursa Popular Fires i Festes de Sant Lluc - 5Km | 10Km

Inscripcions obertes a la 38a Cursa Popular Fires i Festes de Sant Lluc – 5Km | 10Km

Inscripcions obertes a la 38a Cursa Popular Fires i Festes de Sant Lluc, que és disputarà el proper 03 d’Octubre de 2021, sobre un circuit urbà de la localitat d’Olot.

El circuit de 5Km constarà d’una sola volta pel centre de la ciutat, mentre que per realitzar els 10Km, caldrà realitzar dues voltes al recorregut. Tots els corredors podran gaudir d’una samarreta tècnica, i d’avituallament a l’arribada. Tantmateix, la prova estarà cronometrada amb xip.

S’enduran trofeus els 3 primeres corredors masculins, i també les 3 primeres corredores femenines que creuin la linia d’arribada.

L’any 2019 no es va poder disputar la prova degut a la pandèmia de la COVID-19, però l’Ajuntament d’Olot, i l’empresa tècnica fotoinstant.com esperen que les inscripcions vagin a bon ritme, per assolir un important gruix de corredors.

La prova tindrà sortida al pavello municipal d’Esports d’Olot a les 10:00 hores.

Les inscripcions ja es poden realitzar a www.cursasantlluc.cat

La cursa, en aquesta edició, tindrà el seu vessant solidari, i l’organització, l’Associació de Comerciants de la Plaça de Catalunya d’Olot, destinarà 1€ de cada inscripció per col·laborar amb l’entitat Caritas Diocesana de la Garrotxa.