L'11 de Juliol se celebrarà la 7a edició del Triatló Popular per Relleus

L’11 de Juliol se celebrarà la 7a edició del Triatló Popular per Relleus

La tarda del proper dissabte 11 de juliol, els contorns de l’estany de Banyoles seran l’escenari d’una nova edició del Triatló Popular per relleus.

En la seva 7a edició, la prova estarà organitzada pel Club Natació Banyoles que manté el caràcter popular de la prova: s’haurà de córrer en equips de 3, on cada integrant recorrerà un segment. El de natació serà de 1.100 metres, el de ciclisme serà de 12,6 quilòmetres per recorreguts de muntanya i el corredor haurà de realitzar la volta a l’estany, d’aproximadament 6,30 quilòmetres.

La prova és ideal per endinsar-se al món del triatló en una jornada festiva. En aquest sentit, es premiarà a l’equip amb el millor uniforme a banda de l’equip masculí, femení, mixt i també l’equip on tots els membres siguin família. Un acabada la cursa, es realitzarà una botifarrada popular i tots els participants s’enduran un obsequi.

Les inscripcions es poden realitzar en línia a través d’aquest enllaç i tenen un cost de 39 euros per equip i es tancaran el dijous abans o bé quan s’arribi als 120 equips.

MÉS INFORMACIÓ DE LA PROVA