Una Mitja Marató Rodona

Una Mitja Marató Rodona

Olot, 15 d’abril de 2018.

Bona acollida i participació en la 24a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i la 5a Cursa Popular de 10 KM del CN Olot.

Amb una participació superior als 600 corredors, aquest matí a les 10 h en punt s’ha donat el tret de sortida a aquestes dues proves tan consolidades dins el calendari de casa nostra organitzades pel Club Natació Olot.

El ja conegut i fantàstic recorregut, la bona organització, el paisatge únic i els originals regals als finishers (un pernil pels de la Mitja i un lot d’embotits pels de la Popular) fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels grans atletes.

La primera posició de la 24a Mitja Marató en categoria masculina ha estat per enNan Oliveiras (Independent) que amb un temps final d’1:09:39 ha batut el rècord de la prova, en categoria femenina la vencedora ha estat Anna Rovira (Independent) amb un temps d’1:28:21.

Pel que fa a la 5a Cursa Popular de 10 Km, el guanyador en categoria masculina ha estatGuillem Fernandez (JAB Berga) amb un temps de 0:34:39 i en la general femenina,Maria Rodriguez (Independent) que ha fet un temps de 0:39:10.

L’organització ha estat perfecta i tot s’ha desenvolupat dins els temps establerts, oferint a atletes i espectadors les màximes comoditats i atencions, com és de costum en els darrers anys, s’ha posat a disposició dels atletes diversos punts d’avituallament durant tota la cursa, una carpa amb refrigeris a l’arribada, guarda-roba, accés a dutxes, lavabos, i l’esperada zona de massatges que un altre cop ha anat a càrrec del centre Escuela Internacional de Masaje Integrativo, on s’ha ofert als corredors un merescut massatge recuperador que tothom ha agraït molt.

A la cerimònia de lliurament de trofeus hi han participat nombroses autoritats a les quals l’organització vol agrair la seva implicació i participació així com gran part de la Junta Directiva del CNO.

Agrair a tots els participants, al gran nombre de voluntaris que han col.laborat, treballadors del CN Olot, empreses col·laboradores, mitjans de comunicació, així com un agraïment especial a l’Ajuntament d’Olot, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Creu Roja, Mossos d’esquadra, policia municipal d’Olot, Protecció Civil i resta i d’entitats col·laboradores per l’esforç que demostren any rere any per consolidar aquestes dues cites esportives, moltes gràcies a tots i fins a la pròxima edició!

Fes clic >>aquí<< per accedir a les classificacions

Fes clic >>aquí<< per accedir a la classificació general (Mitja Marató)

Fes clic >>aquí<< per accedir a la classificació general (Cursa de 10Km)

Font: Club Natació Olot – Premsa