Pol Gil i Mireia Belmonte guanyen la 76a Travessia a l’Estany de Banyoles

Pol Gil i Mireia Belmonte guanyen la 76a Travessia a l’Estany de Banyoles

Gairebé 2500 participants van prendre la sortida d’aquesta prova. 

Ahir es va celebrar la 76a Travessia a l’Estany de Banyoles, en què prop de 2500 persones van nedar una de les quatre modalitats diferents de la prova: petits, menors, homes i dones. En el cas de les categories absolutes van ser 2.115 metres de distància de punta sud a punta nord de l’Estany. Pol Gil (UCAM) i Mireia Belmonte (UCAM) es van proclamar campions d’aquesta 76a edició. En el cas de Belmonte és el tercer títol després d’aconseguir-ho els anys 2014 i 2011 i sosté el rècord aconseguit el 2014 de 24 minuts i 52 segons. En aquesta ocasió es va quedar ben a prop (24 minuts i 58 segons). Gil també va obtenir el seu tercer triomf després dels anys 2015 i 2017) amb un temps de 23 minuts i 22 segons). Madeleine Gough (UCAM) i Jimena Pérez (CN Gredos San Diego) van completar el podi femení, mentre que Raul Santiago (Metropol) i Ferran Julià (CE Mediterrani) van ser segon i tercer en categoria masculina. Pel que fa a les classificacions locals, Roger Carreró (27’15’’) i Judit Artigas (28’52’’), tots dos del Club Natació Banyoles, van ser els vencedors. 

Resultats i premis de la 76a Travessia

La Travessia consta de diverses categories per edats i gènere i amb diferents distàncies i trofeus. A més cada participant va rebre una medalla commemorativa. 

Trofeus
Trofeu Miquel Masgrau “Paquel”: (GEiEG) . Es concedeix al Club que ha classificat més nombre de nedadors a les travessies controlades informàticament. 

Trofeu Llorenç Castañer i Viñas: (CN Mataró – CN Sant Andreu). Al Club que ha classificat en primer lloc a un equip de tres nedadors i/o tres nedadores. 

Trofeu Dolors Feixas i Portella: (Ona Rosell i Martí Ortiz). Al primer classificat masculí i femení de la Travessia de Petits. 

Trofeu David Moner: (UCAM Fuensanta). Al Club que classifiqui millor 3 nedadors i 3 nedadores conjuntament en les travessies general masculina i femenina.

Font: C.N.Banyoles